Литературный конкурс "Kalinin-Trophy 4. Золотой"

Калинин
На сайте с 20.06.2006
310
spermint:
На конкурсе - пока только случайные люди, которым страсть как хочется денег, даром что не умеют писать. "Не догоню - так согреюсь" - девиз 90% участников нынешнего калининского конкурса.

spermint, а по "Флоренции" согласен со мной; каков твой положительный вердикт?

И к Бардо отдельный вопрос, как к дочитывающему 5-й том Набокова - сквозит в Пинке Пнин?

Покупка антиквариата: /ru/forum/868704 ()
CredoLol
На сайте с 03.02.2010
72
spermint:
На конкурсе - пока только случайные люди, которым страсть как хочется денег, даром что не умеют писать. "Не догоню - так согреюсь" - девиз 90% участников нынешнего калининского конкурса.

Почему 90%? Есть ссылка на первоисточник?

Valeriy, значит, пусть пока живет :) .

Если вас обманули, обратитесь в полицию, фсб, отдел К, этим вы спасете от мошенников ваших близких и друзей...
[Удален]
Калинин:
spermint, а по "Флоренции" согласен со мной; каков твой положительный вердикт?

И к Бардо отдельный вопрос, как к дочитывающему 5-й том Набокова - сквозит в Пинке Пнин?

Текст не разбит на абзацы, а это - неуважение к читателю. Зачем читать автора, который тебя не уважает?

[Удален]
spermint:
Текст не разбит на абзацы, а это - неуважение к читателю. Зачем читать автора, который тебя не уважает?

нене, Дюша, Дюша, а прикиньте, автор вобще предлагает точки отменять. ) мол западло. поставил точку - и сразу п конец тебе пришел. как человеку и повествователю.

)))

Bronza
На сайте с 02.10.2008
114
spermint:
Текст не разбит на абзацы, а это - неуважение к читателю.

Там одно единственное предложение - и его стоит почитать все-таки :)

А у вас гречка в магазинах ещё не дефицит? Если чо, рекомендую: ( http://www.lentyajka.ru/2009/12/tushenye-slonovi-ushi-s-grechkoj/ ) побалуйте себя хоть раз! Незабываемая Грузия https://www.lentyajka.ru/2019/12/otdyx-v-batumi-i-shekvetili-gruziya-chast-1-gde-najti-zhile-v-gruzii/
Калинин
На сайте с 20.06.2006
310

spermint, не согласен. Не требуется там, принципиально.

Автор просил в сопроводительном письме сделать разбивку по интервалам, да мне было влом.

[Удален]
Калинин:
да мне было влом.

а Дюше читать в лом. Имеет право.

[Удален]

Вот именно. Я имею право не читать не отформатированный текст. И не стану его читать.

Valeriy
На сайте с 19.04.2007
110
grafomanka:
Имеет право.

Это да.

А вот пример

пасля чаго ўвогуле хутка страцілі да яе цікавасць, тут якраз да брамы пад'ехала іншамарка, адкуль вылезлі некалькі жукаватых і крыклівых мужчын і жанчын, і яна скіравала назад, цераз павалены плот, і дома ўжо з раптоўным сорамам успамінала, як стаяла перад імі: проставалосая, з чырвонымі плямамі на шчоках, прыніжана стараючыся знайсці паразуменне там, дзе ім і не пахла, а потым, ужо ўвечары, прывезлі з гартапа выпісанае на зіму паліва - крыху дроў і брыкету, і скінулі ўсё гэта на вуліцы перад брамай, і яны ўдваіх з даўнёнкам насілі ў хлявок, але перанеслі няшмат, бо наступіла ноч, і яны пайшлі ў дом, дзе яна накарміла даўнёнка кашай і напаіла гарбатай, а потым паклала яго спаць і легла сама, а калі прачнулася - ужо світала, яна выйшла на падворак, зазірнула за браму і ўбачыла, што ні брыкету, ні дроў ужо не засталося, а напярэдадні яны з хлопчыкам перанеслі ў хлявок хіба трэцюю частку таго паліва, і скамянела, сціснуўшы вусны, бо нават слезы не хацелі з'яўляцца ў вачох, мо тады яна адчула б палёгку, але жанчына адагнала гэтыя думкі, як не маючыя сэнсу, і скіравала прама цераз павалены плот, які яна ўжо не раз падымала і ўмацоўвала, але яго валілі зноў і зноў, і пачала грукаць у дзверы былога фралоўскага дома, але ніхто ёй і не думаў адчыніць, хаця фіранкі на вокнах варушыліся і за ёй відавочна назіралі, і так яна прастаяла нейкі час, а потым завярнулася і пайшла, і тут ззаду бразнула фортка, і ўслед ёй паляцеў кусанак яблыка, які ўпаў пад нагамі, ледзь не трапіўшы ў спіну, а потым фортка з трэскам зачынілася, і жанчына на некалькі секунд знерухомела, ліхаманкава шукаючы варыянт далейшых паводзін, але сітуацыя была ўжо небяспечнай не толькі для яе - яна з усіх сіл імкнулася стрымацца, бо памятала пра дзіцё там, у хаце, і вярнулася дадому, дзе села ў крэсла і пачала думаць, як жыць далей, але тут прачнуўся хлопчык і завёў сваё
ПіляПіляПіля
і трэба было дапамагчы яму апрануцца і накарміць: яна рабіла ўсё механічна, як заведзеная лялька, толькі вусны шапталі, па меры таго як яна супакойвалася
небяспеканебяспеканебяспека

И в таком стиле написан весь РОМАН.

Юрий Станкевич, "Любить ноч - право крыс".

Я прочел его с монитора за день (отвлекался на разные дела).

yet_warm
На сайте с 26.05.2007
129
Калинин:
Повторю полюбившуюся мне цитату из Лукашенко: "Все от отвратительного избытка демократии".

Ида, и я об этом, но таки фиговый с меня иллюстратор - у художников лучше получается отобразить суть нынешнего конкурса...

Калинин:
Тут не пишут; тут предпочитают пейсать в топике о сложности, о неподходящей тематике, ещё о чём-то..

ТекстА давайте!!!

Тут пишут, только предпочитают писать о выставках собак, а обещанного модельного текстА так и нету...

🍿

Многие хотят попасть в рай, мало кто хочет для этого умирать.

Авторизуйтесь или зарегистрируйтесь, чтобы оставить комментарий