Перевод текстов на украинский!!! Недорого.

Rifma
На сайте с 11.06.2008
80

Русский. Харьков знаете ли...☝

Це до питання стосовно мови на якій я зазвичай міркую

Matis
На сайте с 20.10.2007
124
_ДоКтОр_:
Шоб на Вашу адресу такого не казали, треба було одразу слідкувати за тим, що ви друкуєте.
Це ж Ваша рекламна Тема, а ви так зганьбили себе кількому помилками!

Я розумію, :) того без усіляких розмов визнав свою помилку. ;)

Критику намагаюся сприймати розсудливо!

☜♡☞ Анализ и оптимизация DLE сайтов (/ru/forum/492127). Индивидуальный подход! Телеграм: @Matfor • Комплексное создание сайтов! • Продвижение сайтов и интернет магазинов!
_ДоКтОр_
На сайте с 11.06.2008
15
MauzZzeR:
А я дурак 5$ за 1000 знаков отдал недавно :D

А вообще, давайте ктото предоставит ТСу текст гдето на 2к (при том по стройке какойнить или еще что пользуется популярностью), а он прямо тут и переведет, чтобы мы оценили качество :)

Якщо Ви проспонсуєте цей захід, то я згоден виконати переклад, на будь-яку специфічну тему!

Мене влаштує ціна у 2 долари за 1к, натомість Ви отримаєте літературний переклад українською мовою!

Для мене це буде легше ніж рерайт!

То що скажете?

spermint:
Російська. Це чесно. :)

Ось бачите!:)

A fructibus arborem aestima! Пишем уникальные тексты, выполняем копирайт. icq 361301691, 1804245 По требованию предоставлю портфолио.
Matis
На сайте с 20.10.2007
124
А вообще, давайте ктото предоставит ТСу текст гдето на 2к (при том по стройке какойнить или еще что пользуется популярностью), а он прямо тут и переведет, чтобы мы оценили качество

Без проблем. Можно выложить текст прямо сюда, и я сделаю его перевод! ;)

Rifma
На сайте с 11.06.2008
80
_ДоКтОр_:
Якщо Ви проспонсуєте цей захід, то я згоден виконати переклад, на будь-яку специфічну тему! Мене влаштує ціна у 2 долари за 1к, натомість Ви отримаєте літературний переклад українською мовою!
Для мене це буде легше ніж рерайт!
То що скажете?Ось бачите!:)

Як ви добре співочою українською мовою пропонуєте послуги у чужій темі. Мені дуже подобається:) Щиро кажу.

ТС, треба вчитися☝ (без образ)

_ДоКтОр_
На сайте с 11.06.2008
15
Rifma:
Як ви добре співочою українською мовою пропонуєте послуги у чужій темі. Мені дуже подобається:) Щіро кажу.

Дуже дякую на доброму слові!:)

Мені цікаво, чи розуміє нас хтось з наших колег росіян, ато виходить, що вся тема лише для людей, які українську мову самі знають і в таких послугах потреби не мають!🚬

Matis
На сайте с 20.10.2007
124
Rifma:
Як ви добре співочою українською мовою пропонуєте послуги у чужій темі. Мені дуже подобається:) Щиро кажу.

Если у человека мало заказов, он начинает искать ех и в чужих темах. ;) Причем с небольшой наглостью... _ДоКтОр_ не обижайся! ;)

Я не обеднею от одного\нескольких заказов, которые возможно получит ув. _ДоКтОр_! 🙄

[Удален]
Matis:
Если у человека мало заказов, он начинает искать ех и в чужих темах. ;) Причем с небольшой наглостью... _ДоКтОр_ не обижайся! ;)

Я не обеднею от одного\нескольких заказов, которые возможно получит ув. _ДоКтОр_! 🙄

Мне, сразу оговорюсь, ваши заказы не нужны, я переводами не занимаюсь.

Talita
На сайте с 25.06.2008
16

_ДоКтОр_, До речі, для того, щоби з'ясувати, якою мовою думає людина, не обо'язково її про це запитувати :)

Україномовних і "російськодумаючих" людей часто видає навіть не лексика, а певні конструкції, що є калькою до російських. Напркилад, коли людина вживає словосполучення "розмовляти на певній мові", а не "певною мовою" і т.д. ;)

Так само в росії паляться українці, коли говорять, наприклад, на український манер "я за тобой скучаю" замість правильного російського "я по тебе скучаю" :) Звісно, є ще акцент, але акценту позбутися легше, ніж отаких от штук.

ICQ 284741187 Valtershmidt@gmail.com
Rifma
На сайте с 11.06.2008
80
Matis:

Написания тесктов на украинском мой мозг точно не выдержит, потому как хватает работы:)

Одна из причин по которой начал заниматься копирайтингом - не хочется забывать грамматику русского языка. Раньше помню слова отскакивали от зубов, а сейчас появились сомнения: а правильно ли пишется то или иное слово... Его все равно в подавляющем большинстве случаев пишешь правильно, но уже с сомнением, а это гложет. Ой, как гложет!)))

Авторизуйтесь или зарегистрируйтесь, чтобы оставить комментарий