- Поисковые системы
- Практика оптимизации
- Трафик для сайтов
- Монетизация сайтов
- Сайтостроение
- Социальный Маркетинг
- Общение профессионалов
- Биржа и продажа
- Финансовые объявления
- Работа на постоянной основе
- Сайты - покупка, продажа
- Соцсети: страницы, группы, приложения
- Сайты без доменов
- Трафик, тизерная и баннерная реклама
- Продажа, оценка, регистрация доменов
- Ссылки - обмен, покупка, продажа
- Программы и скрипты
- Размещение статей
- Инфопродукты
- Прочие цифровые товары
- Работа и услуги для вебмастера
- Оптимизация, продвижение и аудит
- Ведение рекламных кампаний
- Услуги в области SMM
- Программирование
- Администрирование серверов и сайтов
- Прокси, ВПН, анонимайзеры, IP
- Платное обучение, вебинары
- Регистрация в каталогах
- Копирайтинг, переводы
- Дизайн
- Usability: консультации и аудит
- Изготовление сайтов
- Наполнение сайтов
- Прочие услуги
- Не про работу

Маркетинг для шоколадной фабрики. На 34% выше средний чек
Через устранение узких мест
Оксана Мамчуева
Згоден, що така потреба може виникати!
В таких випадках, я думаю, замовник знайде людину для якої українська мова насправді рідна.
А не "рівень володіння рідною мовою хороший"
Якщо це твоя рідна мова, то термін "рівень володіння" НЕ ВЖИВАЄТЬСЯ.
Володіти можна тільки іноземною мовою!
А рідною мовою людина навіть думає, тому володіти нею не може!!!!!☝
spermint, Де тут шикується черга на відривання пальців? :)
А язика я вам не дам відрізати, бо це моя головна зброя в боротьбі за всесвітню справедливість.
Talita добавил 02.09.2008 в 14:28
_ДоКтОр_, не всі люди, для яких українська є рідною, добре знають російську ;) У мене є кілька друзів, які російською навіть розмовляти не можуть (це в них виходить так жахливо, шо йой), а не те що перкладати.
Згоден, що така потреба може виникати!
В таких випадках, я думаю, замовник знайде людину для якої українська мова насправді рідна.
А не "рівень володіння рідною мовою хороший"
Якщо це твоя рідна мова, то термін "рівень володіння" НЕ ВЖИВАЄТЬСЯ.
Володіти можна тільки іноземною мовою!
А рідною мовою людина навіть думає, тому володіти нею не може!!!!!☝
Ну, тут іноді буває так, що людина має кільки рідних мов. Що мені, наприклад, робити з тим, що у мене аж три рідних мови? ;)
Ніхто рідну мову ганьбити не збирається! :) Зробив декілька помилок - неуважний! Але не треба казати одразу, що я москаль, і щоб вчив рідну мову... )))))
Надалі слідкуватиму пильніше за тим що пишу! ;)
Talita,
Де тут шикується черга на відривання пальців?
А язика я вам не дам відрізати, бо це моя головна зброя в боротьбі за всесвітню справедливість.
З вами буде окрема розмова, приходьте разом із Шаленим Слоником до Управи, там ми вам розповімо про суржик та й про пальці. Тільки не пийте нічого перед тим, бо у нас туалет на працює :)
Ніхто рідну мову ганьбити не збирається! :) Зробив декілька помилок - неуважний! Але не треба казати одразу, що я москаль, і щоб вчив рідну мову... )))))
Надалі слідкуватиму пильніше за тим що пишу! ;)
Шоб на Вашу адресу такого не казали, треба було одразу слідкувати за тим, що ви друкуєте.
Це ж Ваша рекламна Тема, а ви так зганьбили себе кількому помилками!
Ну, тут іноді буває так, що людина має кільки рідних мов. Що мені, наприклад, робити з тим, що у мене аж три рідних мови? ;)
Це добре коли людина вільно володіє кількома мовами, але рідна та, на якій у неї думки в голові.
На хвилинку закрийте очі і спитайте себе на якій мові у Вас думки.
Мені мама співала колискові російською і в родині говорили російською, і думки у мене російською, тому рідна мова для мене російська.
Але дружина у мене говорить українською, тому спілкуємось між собою українською, на роботі треба всі документи друкувати українською, тому українською мовою володію досконало, але вона мені не рідна. Так виходить.
А для Вас особисто, все ж таки, яка мова рідна? Тільки чесно?
Talita,
З вами буде окрема розмова, приходьте разом із Шаленим Слоником до Управи, там ми вам розповімо про суржик та й про пальці.
У нас уже принагідно була розмова у Брюховецькій сільраді. Суржик розрішили, сказали шо так зара вся молодьож говоре. Вони самі на селі чули.
Тільки не пийте нічого перед тим, бо у нас туалет на працює :)
Ми якшо добряче вип'ємо, то нам ваші поламаті туалети будуть до одного місця. Та й для вас тоді проблема з туалетами відсунеться кудись на задній план :)
Взагалі, в різних куточках України люди по різному сприймають українську мову.
Наприклад в Дніпропетровську взагалі неможливо знайти людей, котрі розмовляли б чистою українською мовою... лиши викладачі української в школах та вузах ))) А все тому що, російська мова домінує і тісно переплітається з українською! У школах викладають деякі предметі на укр., а деякі на російській мові... В університетах фактично вся література за часів СССР, тому навчання взагалі ускладнюється))
Так і народжується "суржик"... І головне - з цим нічого фактично неможливо вдіяти. :) Ось так...
Тому суржик ще не є показником того, щоб відрізати людям язика, як цього хоче вельмишановний пан Спермінт ;););) Тому що мова деформується безпосередньо під суспільство!
Якщо пересуватись в сторону заходу, то ситуація міняється ))) Черкащщина має свої особливості мови... Львівщина - свої... )) А Чернівецькі краї, то взагалі!!! )))
А я дурак 5$ за 1000 знаков отдал недавно :D
А вообще, давайте ктото предоставит ТСу текст гдето на 2к (при том по стройке какойнить или еще что пользуется популярностью), а он прямо тут и переведет, чтобы мы оценили качество :)
Це добре коли людина вільно володіє кількома мовами, але рідна та, на якій у неї думки в голові.
На хвилинку закрийте очі і спитайте себе на якій мові у Вас думки.
Мені мама співала колискові російською і в родині говорили російською, і думки у мене російською, тому рідна мова для мене російська.
Але дружина у мене говорить українською, тому спілкуємось між собою українською, на роботі треба всі документи друкувати українською, тому українською мовою володію досконало, але вона мені не рідна. Так виходить.
А для Вас особисто, все ж таки, яка мова рідна? Тільки чесно?
Російська. Це чесно. :)
spermint добавил 02.09.2008 в 14:48
У нас уже принагідно була розмова у Брюховецькій сільраді. Суржик розрішили, сказали шо так зара вся молодьож говоре. Вони самі на селі чули.
Ця сільрада вже давно викликає питання наших органів. Думаю, треба буде їх теж закликати до нашої управи. :)
Ми якшо добряче вип'ємо, то нам ваші поламаті туалети будуть до одного місця. Та й для вас тоді проблема з туалетами відсунеться кудись на задній план
А знаєте що, не треба приходити, усі питання вирішимо по телефону. :)
Кстаті, нагадую про камеру. Хочу фотки Львова побачити :)