- Поисковые системы
- Практика оптимизации
- Трафик для сайтов
- Монетизация сайтов
- Сайтостроение
- Социальный Маркетинг
- Общение профессионалов
- Биржа и продажа
- Финансовые объявления
- Работа на постоянной основе
- Сайты - покупка, продажа
- Соцсети: страницы, группы, приложения
- Сайты без доменов
- Трафик, тизерная и баннерная реклама
- Продажа, оценка, регистрация доменов
- Ссылки - обмен, покупка, продажа
- Программы и скрипты
- Размещение статей
- Инфопродукты
- Прочие цифровые товары
- Работа и услуги для вебмастера
- Оптимизация, продвижение и аудит
- Ведение рекламных кампаний
- Услуги в области SMM
- Программирование
- Администрирование серверов и сайтов
- Прокси, ВПН, анонимайзеры, IP
- Платное обучение, вебинары
- Регистрация в каталогах
- Копирайтинг, переводы
- Дизайн
- Usability: консультации и аудит
- Изготовление сайтов
- Наполнение сайтов
- Прочие услуги
- Не про работу
Что делать, если ваша email-рассылка попала в спам
10 распространенных причин и решений
Екатерина Ткаченко
Авторизуйтесь или зарегистрируйтесь, чтобы оставить комментарий
У ваших словах є доля правди, але вставлю і я свої 5 копійок.
Живу на Західній Україні (м. Володимир-Волинський). Не буду брехати, що розмовляю на чистій українській мові, бо це практично нереально в наш час. Хоч-не-хоч, а інколи "проскочить" слово суржик, чи, як дехто помітив, русицизм. На рахунок польської мови - не дивлячись на те, що живу за 5 км від границі з Польшею і сама володію нею в ідеалі, як мінімум половина людей нашої місцевості ВЗАГАЛІ не розуміє, про що говорять забугорці, або "п'яте через десяте". Нема такого регіону в Україні, нажаль, де б усі мешканці розмовляли на українській літературній мові, нема :(
Побачивши цю тему не міг не вставити своїх 5 копійок. За що на людину так накинулися? Ну, помилився ТС, згоден, не працює в людини в браузері орфорграфічний модуль для української мови, а ви тут почали... Скоро почнеться повний срач і буде як завжди - брата на брата, бо у того в жінки целюліту на сраці меньше. Заспокойтеся і дайте людині заробити (правда, ціни у нього захмарні).
Євген, а нащо було клона заводити.
Но это разве литературный язык? Это диалект того или иного региона.
ойойойойойоййоой....вопрос: в России вообще не существует диалектов того или иного региона? ВСЕ говорят на литературном языке? А чЁканья и чеВоканья - это тоже литературный язык?
Semi добавил 06.07.2010 в 10:20
Кстати - если в Одессе общаться на украинском языке - банально подумают что с деревни. И отношение будет такое же.
Ну и разве это характеризирует одесситов с хорошей стороны? Ничего не видеть дальше своего носа - это плохо.
Євген, а нащо було клона заводити.
Трошки не зрозумів... Це мій єдиний акаунт, подивіться на дату реєстрації:)
про літературність тієї чи іншої мови можна довго сперечатися і не знайти виходу, я вважаю що одним із кращих зразків української мови ми можемо знайти в творах Шевченка, Франка, Лесі Українки, а не на вулицях міст, тому що в кожному місті велика кількість людей говорить на діалекті. Не можна судити одразу ж що Західна Україна це Гуцули, в Чернівцях близько 70% населення спілкується на російській мові. Як би ви приїхали в моє рідне місто, одразу ж в очі кинулось те як розмовляють люди, але пробувши в Коломиї близько дня дня ви почуєте і ту мову яка як ви кажете літературна.
Про що це ви, товариші?
Який Шевченко? Ви знаєте що таке сучасна літературна мова? І від неї до Шевченка з Франком - як до неба рачки...
І немає в нашій країні регіону, в якому б розмовляли тільки літературною мовою. Є окремі люди, які намагаються забути про суржики, русизми, діалектизми.
Та і еталону зараз немає. Невідомо, на що рівнятися.
І немає в нашій країні регіону, в якому б розмовляли тільки літературною мовою. Є окремі люди, які намагаються забути про суржики, русизми, діалектизми.
та немає у світі такої країни, де б розмовляли ТІЛЬКИ літературною рідною мовою!
Я прошу вибачення за оффтопи. Йду геть з цієї теми. Для мене тема української мови занадто болюча.
Все ж приємно бачити в рунеті як люди спілкуються на форумі українською мовою....
Не бачу прямого зв'язку між грамотною мовою людини без використання суржику і регіоном, де вона мешкає! Все це залежить від її освіченості та культурного рівня.
Особисто я вільно спілкуюсь російською, українською, на достатньому рівні англійська та є деякі пізнання у французькій. Намагаюсь не допускати суржикових слів, адже це аж ніяк не прикрашає людину. Але, на жаль, Кривий Ріг "славиться" суржиком...:(
Людина стільки раз людина, скільки знає мов.
Даремно налетіли на ТС, наче коршуни в пустелі. Кожен схильний до помилок. Але все ж у рідній мові помилятись - це моветон🙅