На украинском или русском

The WishMaster
На сайте с 29.09.2005
2542
Semi:
вопрос: в России вообще не существует диалектов того или иного региона? ВСЕ говорят на литературном языке? А чЁканья и чеВоканья - это тоже литературный язык?

Ммм... а причем тут Россия? :D

Кому старенького креативного копирайтера? Тематики - туризм, СЕО, творчество, кулинария, шизотерика :)
[Удален]
igormalanyk:
Добрий день, з задоволенням виконаю замовлення на написання статті на рідній - українській мові. Якість і грамотність гарантую оскільки сам живу на Західній Україні і закінчив україномовну школу. Кожне слово в моїх статтях повне змісту і розуміння теми про яку пишу. Також приймаю замовлення на переклад з російської на українській і навпаки. Пишу не більше як 15000 в день, якщо я буду писати більше то це вже буде не копірайтинг, а контент-мейкерство(слова для наповнення сайту, не розраховані для читання іншими людьми:)).
Ціни
копірайтинг 4$ - 1000
Переклад 4$ - 1000
Прикладів робіт на українській мові немає, так як замовлень на написання мало, а україномовних текстових бірж немає:(

Попробую немного подправить

Доброго дня. З задоволенням виконаю замовлення з написання статей рiдною украiнською мовою.

Остальное и так все понятно, не хочу морочиться с буквами i, так как не хочу включать опции укр языка в винде. Кстати говоря, знаков препинания вообще никаких! И где тут родной украинский язык? Имхо проще написать на русском, и перевести переводчиком на украинский. Особенно качественно это делает онлайн-переводчик Гугла. Так зачем платить больше?

Авторизуйтесь или зарегистрируйтесь, чтобы оставить комментарий