- Поисковые системы
- Практика оптимизации
- Трафик для сайтов
- Монетизация сайтов
- Сайтостроение
- Социальный Маркетинг
- Общение профессионалов
- Биржа и продажа
- Финансовые объявления
- Работа на постоянной основе
- Сайты - покупка, продажа
- Соцсети: страницы, группы, приложения
- Сайты без доменов
- Трафик, тизерная и баннерная реклама
- Продажа, оценка, регистрация доменов
- Ссылки - обмен, покупка, продажа
- Программы и скрипты
- Размещение статей
- Инфопродукты
- Прочие цифровые товары
- Работа и услуги для вебмастера
- Оптимизация, продвижение и аудит
- Ведение рекламных кампаний
- Услуги в области SMM
- Программирование
- Администрирование серверов и сайтов
- Прокси, ВПН, анонимайзеры, IP
- Платное обучение, вебинары
- Регистрация в каталогах
- Копирайтинг, переводы
- Дизайн
- Usability: консультации и аудит
- Изготовление сайтов
- Наполнение сайтов
- Прочие услуги
- Не про работу

В 2023 году Одноклассники пресекли более 9 млн подозрительных входов в учетные записи
И выявили более 7 млн подозрительных пользователей
Оксана Мамчуева

Маркетинг для шоколадной фабрики. На 34% выше средний чек
Через устранение узких мест
Оксана Мамчуева
webmoney запретили!
Да не запретили пока, только примеряются. Пока можно пользоваться.
Обмен wmr на wmu и вывод на карту
Я сьогодні зранку зайшов в систему Мій Альфа Банк і при спробі вивести 2000 WMU на мою карточку альфа банку видало помилку що сервіс тимчасово не доступний спробуйте пізніше ! що це означає ?
P.S. можно писать здесь на украинском языке ?я не очень хорошо знаю русский язык вынужден использовать Google Translate
живешь в киеве и не знаешь русский? это ты ты где такой завалялся или сколько тебе лет?
Я приїхав із західної України на заробітки в Київ
Заявление НБУ в Facebook
Прес-служба НБУ наголошує, що відповідно до українського законодавства випуск електронних грошей в Україні може здійснювати виключно банк. При цьому банк, який має намір здійснювати випуск електронних грошей, зобов'язаний до початку їх випуску узгодити з Національним банком правила використання електронних грошей у порядку, встановленому нормативно-правовим актом Національного банку.
Сьогодні Національний банк України, у зв’язку з отриманням запитів від юридичних та фізичних осіб стосовно діяльності окремих платіжних систем та систем розрахунків, своїм листом лише нагадав банкам та учасникам платіжного ринку, що правила використання електронних грошей торгових марок “Webmoney”, “Яндекс.Деньги”, “QIWI Wallet”, “Wallet one”/“Єдиний гаманець” не узгоджувалися Національним банком України.
Разом з цим, повідомляємо, що на сьогодні Національним банком України узгоджено правила внутрішньодержавної системи розрахунків “WebMoney.UA”, які не є правилами використання електронних грошей та не містять опису операцій з електронними грошима.
По какому поводу паника? Никто ни чего не запрещал!
НБУ хоче хабара мабуть
---------- Добавлено 08.11.2016 в 11:41 ----------
Просто НАц Банк намагається якимось чином брати відсоток від платіжних систем, вся справа в грошах. А така політика Банку повертає Україну на 300 років назад. Це в 90-тих електронна валюта була новинкою , зараз - це потреба, а тупість Нац Банку не зупинить розвитку країни.
Я приїхав із західної України на заробітки в Київ
Зачем тебе жить в Киеве?
Живи в родном городе, и будь королем с 50к рублей в месяц!
Зачем тебе жить в Киеве?
Живи в родном городе, и будь королем с 50к рублей в месяц!
в Києві більші перспективи
в Києві більші перспективи
какие перспективы, если ты работаешь с Россией(раз получаешь деньги из России) и какая разница откуда работать из Киева или из западной украины. Или в Киеве интернет быстрее и особеннее?