НБУ запретил украинцам пользоваться продуктами четырех платежных систем

Alekser
На сайте с 07.02.2014
124
Oleg-Kiev:
webmoney запретили!

Да не запретили пока, только примеряются. Пока можно пользоваться.

vovka83
На сайте с 30.03.2010
134

Обмен wmr на wmu и вывод на карту

OK
На сайте с 07.11.2016
0

Я сьогодні зранку зайшов в систему Мій Альфа Банк і при спробі вивести 2000 WMU на мою карточку альфа банку видало помилку що сервіс тимчасово не доступний спробуйте пізніше ! що це означає ?

inkubus
На сайте с 20.04.2008
218
я живу в Киеве! мне ежемесячно из России приходит 50 000 WMR ! webmoney запретили! Как жить без денег ?
P.S. можно писать здесь на украинском языке ?я не очень хорошо знаю русский язык вынужден использовать Google Translate

живешь в киеве и не знаешь русский? это ты ты где такой завалялся или сколько тебе лет?

⭐⭐⭐ Закупи ТРАФИК выгодно! https://clck.ru/3GgY3s
OK
На сайте с 07.11.2016
0

Я приїхав із західної України на заробітки в Київ

nikolaevets
На сайте с 01.02.2013
125

Заявление НБУ в Facebook

Упродовж дня у ЗМІ активно ширилася інформація про заборону на діяльність в Україні систем електронних грошей торгових марок “Webmoney”, “Яндекс.Деньги”, “QIWI Wallet”, “Wallet one”/“Єдиний гаманець”.
Прес-служба НБУ наголошує, що відповідно до українського законодавства випуск електронних грошей в Україні може здійснювати виключно банк. При цьому банк, який має намір здійснювати випуск електронних грошей, зобов'язаний до початку їх випуску узгодити з Національним банком правила використання електронних грошей у порядку, встановленому нормативно-правовим актом Національного банку.
Сьогодні Національний банк України, у зв’язку з отриманням запитів від юридичних та фізичних осіб стосовно діяльності окремих платіжних систем та систем розрахунків, своїм листом лише нагадав банкам та учасникам платіжного ринку, що правила використання електронних грошей торгових марок “Webmoney”, “Яндекс.Деньги”, “QIWI Wallet”, “Wallet one”/“Єдиний гаманець” не узгоджувалися Національним банком України.
Разом з цим, повідомляємо, що на сьогодні Національним банком України узгоджено правила внутрішньодержавної системи розрахунків “WebMoney.UA”, які не є правилами використання електронних грошей та не містять опису операцій з електронними грошима.

По какому поводу паника? Никто ни чего не запрещал!

OK
На сайте с 07.11.2016
0

НБУ хоче хабара мабуть

---------- Добавлено 08.11.2016 в 11:41 ----------

Просто НАц Банк намагається якимось чином брати відсоток від платіжних систем, вся справа в грошах. А така політика Банку повертає Україну на 300 років назад. Це в 90-тих електронна валюта була новинкою , зараз - це потреба, а тупість Нац Банку не зупинить розвитку країни.

Amigo_9876
На сайте с 01.04.2009
324
Oleg-Kiev:
Я приїхав із західної України на заробітки в Київ

Зачем тебе жить в Киеве?

Живи в родном городе, и будь королем с 50к рублей в месяц!

OK
На сайте с 07.11.2016
0
Amigo_9876:
Зачем тебе жить в Киеве?
Живи в родном городе, и будь королем с 50к рублей в месяц!

в Києві більші перспективи

D
На сайте с 06.06.2007
112
Oleg-Kiev:
в Києві більші перспективи

какие перспективы, если ты работаешь с Россией(раз получаешь деньги из России) и какая разница откуда работать из Киева или из западной украины. Или в Киеве интернет быстрее и особеннее?

Авторизуйтесь или зарегистрируйтесь, чтобы оставить комментарий