- Поисковые системы
- Практика оптимизации
- Трафик для сайтов
- Монетизация сайтов
- Сайтостроение
- Социальный Маркетинг
- Общение профессионалов
- Биржа и продажа
- Финансовые объявления
- Работа на постоянной основе
- Сайты - покупка, продажа
- Соцсети: страницы, группы, приложения
- Сайты без доменов
- Трафик, тизерная и баннерная реклама
- Продажа, оценка, регистрация доменов
- Ссылки - обмен, покупка, продажа
- Программы и скрипты
- Размещение статей
- Инфопродукты
- Прочие цифровые товары
- Работа и услуги для вебмастера
- Оптимизация, продвижение и аудит
- Ведение рекламных кампаний
- Услуги в области SMM
- Программирование
- Администрирование серверов и сайтов
- Прокси, ВПН, анонимайзеры, IP
- Платное обучение, вебинары
- Регистрация в каталогах
- Копирайтинг, переводы
- Дизайн
- Usability: консультации и аудит
- Изготовление сайтов
- Наполнение сайтов
- Прочие услуги
- Не про работу
Переиграть и победить: как анализировать конкурентов для продвижения сайта
С помощью Ahrefs
Александр Шестаков
В 2023 году Одноклассники пресекли более 9 млн подозрительных входов в учетные записи
И выявили более 7 млн подозрительных пользователей
Оксана Мамчуева
Авторизуйтесь или зарегистрируйтесь, чтобы оставить комментарий
Створюю унікальний україномовний контент, який цілком можна використовувати для СДЛ, шляхом якісного перекладу російськомовних ресурсів.
0.3$ за 1000 символів - з вашим джерелом або більше 30к символів.
0.4$ за 1000 символів - з моїм джерелом або менше 30к символів.
Ціна буде зростати в майбутньому!
Пишіть в темі або відразу до icq 55268(чотири)775.
Україномовний контент сприймається пошуковими системами (Google, Yandex, ...) так само як і російськомовний.
Приклад:
"В 2009 году продажи американского автогиганта General Motors и его местных партнеров в Китае выросли на 67% - до рекордных 1,8 млн. автомобилей
Однако, несмотря на рекордный рост продаж в этом году, ожидается, что в 2010 году рост продолжится, хотя и будет более слабым.
Так, в заявлении президента GM в Китае Кэвина Вэйна говорится, что благоприятно на рынке отразились снижение налогов, а также предпринятые в Китае меры по поддержке автопрома.
В частности, автолюбителям, приобретающим экономичные и более экологичные автомобили, выдавались субсидии, передает РБК-Москва. Хотя данные меры были направлены, прежде всего, на поддержку китайских малолитражных авто, рост потребительского спроса почувствовали на себе и иностранные производители."
Переклад:
"В 2009 році продажі американського автогіганта General Motors і його місцевих партнерів у Китаї зросли на 67% - до рекордних 1,8 млн. автомобілів
Однак, незважаючи на рекордне зростання продажів цього року, очікується, що в 2010 році зростання буде продовжуватись, хоча й буде більш слабким.
Так, у заяві президента GM у Китаї Кевіна Вейна говориться, що сприятливо на ринку відбилися зниження податків, а також розпочаті в Китаї заходи щодо підтримки автопрому.
Зокрема, шанувальникам авто, які купують економічні й більш екологічні автомобілі, видавалися субсидії, передає РБК-Москва. Хоча ці заходи були спрямовані, насамперед, на підтримку китайських малолітражних авто, зростання споживчого попиту відчули на собі й іноземні виробники."
Також можу робити рерайт україномовних статей. Стосовно ціни домовимось.
В українській мові, слово "стаття" має дві букви "т", одже правильно було б статтей
В українській мові, слово "стаття" має дві букви "т", одже правильно було б статтей
в цьому ви помиляєтесь ☝ стаття, але - статей ;)
ТС, Вам - успіхів! :) На жаль, україномовний контент дуже рідко замовляють... :(
Приємно бачити шанувальників і знавців української мови!
Nikker
Про статті вже не буду... 😂
А от слово отже пишеться не зовсім так, як Ви його написали.
А переклад, як на мене, то дуже непоганий.
ТС, бажаю Вам успіху і творчої наснаги!
Всім дякую за побажання! Не знаю чим мій український переклад гірший за якісний рерайт(за який беруть від 0.5$), але замовлень мені поки не робили. Чекаю на перше замовлення!
Діло навіть не в тому, гірший він, чи кращий, просто дуже рідко замовляють саме україномовний контент. Він користується значно нижчою популярністю, ніж на російській мові. Та не засмучуйтесь, знайде ще Вас хороший замовник :) Удачі!
Я не засмучуюсь, але трохи шкода що україномовний контент не беруть хочу він більш вигідний ніж рос. мовний рерайт :).
взагалі-то він вигідний тільки в плані ціни... а от аудиторія яка розуміє тільки російську мову значно більше, аніж україномовна. До того ж, чи завжди Ви даєте своїй пошуковій системі вказівку на пошук української комбінації слів? певно що ні, адже всі звикли, що інформації українською значно меньше написано, аніж російською. Порада ТС: якщо взагалі не буде жодних заказів, то спробуйте попрацювати "на себе", зробіть декілька блогів тематичних да й заповнюйте потихеньку їх Вашими статтями. Згодом із цієї справи Ви будете мати деякий зиск, успіхів Вам.
Не заказів, а замовлень )))) згодна, що інформації на рідній мові менше, та це міняється.
Скинул сообщение в личку. Закажу статью, интересно почитать, да и украинские ключи тоже надо подымать. Думаю гугл положительно оценит.