Ищу роботу модератора, контент менеджера. Тема - политика в Украине.

westua
На сайте с 30.11.2008
93
757

Ищу роботу модератора. Интерисуюсь политикой в Украине. Могу писать статьи, новости. Каждую добавленую мною статью прогоню по соц закладкам. Жду предложений.

Отдельный прогон по соц закладкам - одна страница в 50 соц. закладках с трех аккаунтов (самостоятельно составлю название, описание и ключевики) - 4$.

Сеодром
На сайте с 27.11.2007
187

С русским языком у Вас проблемы. А как с украинским?

На этой партнёрке я получаю немного баксов в неделю , зато постоянно: https://goo.su/z9gsI2
[Удален]

Примеры есть?

зы. Пользуйтесь вордом, там "кривые" слова виделяются подчеркиванием :D

dominatos
На сайте с 18.01.2008
101

Вы сказали, что интересуетесь политикой, тогда выскажите вашу точку зрения о недавней заяве Медведева Ющенку. Посмотрим на вашу компетентность так сказать.

Услуги хостинга (http://alteron.net) - обращайтесь. Всегда будем рады!
westua
На сайте с 30.11.2008
93

Отправил вам сообщение с адресом моего блога.

westua добавил 05.09.2009 в 15:18

Сам Медведєв і є проблемою українсько-російських відносин. Його публічне звернення до українського президента свідчить про те, що він не збирається дружити з Ураїною на рівних правах. Медведєву зручно мати слабку Україну, чим слабша вона тим дешевше можна її купити. Російські олігархи, і не тільки вони, чекають не дочекаються нашого дефолту. Нажаль, в Україні є досить багато політиків, які і працюють, щоб продатись... В любий час можна стати на захист російської мови, підбурювати Крим, чіпати питання російського флоту. Треба лише знайти, хто за це заплатить. Ну це я так, про наболіле. Відношення українців до відеозвернення повністю виражене в наступному відео.

Хочу сказати, що не все так однозначно. Мене приємно здивував Путін. Я так розумію у них з Медведєвим різні кандидати в президенти на виборах в Україні, про що свідчить зустріч Путіна з Тимошенко в Польщі. Та й рейтинг у попереднього російського президента є значно більшим.

Авторизуйтесь или зарегистрируйтесь, чтобы оставить комментарий