Шукаю роботу учениці веб-дизайнера (Київ)

Californiy
На сайте с 12.12.2006
95
1601

Вітаю все дизайнерське ком*юніті данного форуму.

Трохи про себе:

Мене звуть Ткаченко Тетяна Анатоліївна. Мені 16-ть років (17-те день народження буду справляти в серпні). Щойно закінчила 11 класів.

Вступила до Інститута Грінченка на факультет "Образотворче мистецтво". Виросла в сім'ї матері-художника - тож з дитинства була навчена малювати. Малюю з задоволенням - але олівцем(ями), тушшю, пастелю та іншими художніми приладами.

Полюбляю малювати графіку та натуру. Бажаю освоїти всі напрями художнього ремесла.

В 13 років перемогла на Київському конкурсі дитячого малюнка. Рік тому моя робота була використана для оформлення обкладинки книги видавництва "ЕКСМО" - нажаль книгу не запам*ятала :blink:.

Провчилася 5 років в Художній школі.

Трохи про роботу що я шукаю:

Навчилася створювати 3D об*єкти в MS Paint. Вже навчилася витримувати всіляки перспективи, створювати анатомічно правильні малюнки, Грати зі світлом і тінями. Але Photoshop відкривала декілька разів в житті - для мене він - темний ліс в якому я хочу навчитися орієнтуватися.

Тож зважаючі на ці фактори я шукаю вакансію "УЧЕНИЦЯ ВЕБ-ДИЗАЙНЕРА".

Мої умови: Я можу працювати до кінця літа повним робочим днем впитуючи кожну краплину знань що ви можете мені надати. Починаючи з вересня я зможу пів дня виділяти на роботу, а пів дня я нажаль маю проводити в той час в вузі.

Я можу іздити в будь-який кінець Києва, працювати з найскладнішими співробітниками, вчитися працювати з різноманітними программами та освоювати різні техніки веб-дизайну.

Моя мета - навчитися створювати дизайн для сайтів - починаючи від великих 3D іконок і закінчуючи найменшими деталями в його оформленні.

Прохання: якщо вас заківила данна об*ява - зв*яжіться зі мною по мобільному телефону, чи з моїм другом ( майже вічно в онлайні ) будь-яким зручним для вас способом.

Моб. 80938577199

mail: admin@it-planet.com.ua

P.S. Девушка не моя - я просто разместил обьяву :bl:. Ну а если серьезно - ручаюсь за девушку головой. Видел ее рисунки - не раз она рисовала и для меня - могу сказать что из нее получиться действительно стоящий веб-дизайнер.

P.P.S. Обьявление на украинском языке. Для Украинских заказчиков. Если я что-то нарушаю - тыкните пальцем пожалуйста - но не стоит анонимно мне раздавать минусы.

jpg tani4ka.jpg
Тружусь в sapiense.com.
discman13
На сайте с 16.07.2007
91

Не плохо бы примеры работ увидеть, особенно "3D об*єкти в MS Paint" :)

iBBi
На сайте с 13.02.2007
328

Щас начнут звонить и знакомится ))))

Цахес
На сайте с 15.03.2007
205
Californiy:
Объявление на украинском языке. Для Украинских заказчиков.

Вы считаете украинские заказчики, объявление на русском языке не поняли бы?

- Хорошие и плохие тексты для ваших сайтов (http://www.textsale.ru/team57397.html). - Удаленная работа. Вакансия копирайтера/рерайтера. (http://advego.ru/6myq8sgvKk) - Быстрое составление семантического ядра (https://topvisor.ru/?inv=39380).
filosof
На сайте с 29.10.2005
171

Он считает то, что считает нужным. Если нечего сказать - лучше промолчать.

Cossack
На сайте с 17.12.2002
279

Отпад... типа лучшее портфолио дизайнера это личное фото? Фрихост, сканы рисунков и на дизайн форумы.

Прощание славянки... (http://www.youtube.com/watch?v=0xf9lFMWfKw)
Californiy
На сайте с 12.12.2006
95
Не плохо бы примеры работ увидеть, особенно "3D об*єкти в MS Paint"

Дайте имейл. Скину.

Поняли б. А вы считаете нормальные украинские заказчики не поняли б обьявление на английском? Девушка прекрасно владеет украинским и русским языком. А грамотное знание украинского языка у нас в Киеве - не так часто встретишь. Один суржик.

Отпад... типа лучшее портфолио дизайнера это личное фото? Фрихост, сканы рисунков и на дизайн форумы.

Читайте внимательно. Девушка не дизайнер. Если потребуеться - в личной переписке я скину сканы ее рисунков.

Авторизуйтесь или зарегистрируйтесь, чтобы оставить комментарий